Gheata calup

Gheata Calup

Nimic nu poate fi mai frumos de cat sa realizati miniaturi de gheata menite sa ofere buna dispozitie si sa va puna in evidenta talentele de adevarati maestrii intr-ale sculpturii. De asemneea, puteti folosi calupuri de gheata pentru constuctii realizand adevarate opere de arta de gheata precum iglu, castel, etc. Pentru o racire mai eficiente si de durata, puteti pune calupurile de gheata in lazile frigorifice peste produsele alimentare pe care le doriti in conditii optime de consum chiar si dupa o durata mai mare de timp.

Aceste produse de gheata sunt recomandate in pricipal pentru a servi in restaurate, baruri, localuri, acolo unde fluxul de clienti vor cere bauturi cu gheata sub diferite forme. Si pentru ca ne situam in top, si serviciile noastre dispun de acelasi statut. Celor care achizitioneaza calupuri de gheata in cantitati mai mari de 50 de kg le oferim livrare la domiciliu, acestia fiind transportati in lazi frigorifice intr-un timp optim pentru folosire.

Calupurile de gheata sunt o alegere perfecta si pentru pasionatii de pescuit deoarece se topeste mai greu decat cuburile sau gheata pisata.

Pretul este negociabil pentru comenzile mai mari de 500kg. Mai multe detalii la tel: 0734.443.282

Transportul in Bucuresti si Ilfov este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 50kg. Alegeti unul din produsele realizate de Blue Iceberg    Comandati acum!

Contact Blue Iceberg

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:
 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 0734.443.282
 Sos. Pantelimon 286, Bucuresti

Despre noi

Obiectul nostru de activitate este producerea si comercializarea de gheata alimentara, cuburi de gheata, calupuri de gheata si gheata pisata.

Mai mai multe detalii