Gheata cuburi

Gheata cuburi

Cuburi de gheata ambalate - Punga 2,5kg si 5kg

Principalul nostru produs il reprezinta cuburile de gheata de mici dimensiuni (aproximativ 20 g). Punga de 2,5 Kg de cuburi de gheata este un produs destinat in general retailerilor pentru distributia en-detail, cantitatea fiind perfect adaptata nevoilor consumatorilor casnici.

Blue Iceberg va pune la dispozitie cuburile de gheata calitative, cu o durata mare de decongelare, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o bautura rece si plina de savoare in doar cateva clipe. Procesul este foarte simplu, iar cubul de gheata va fi cel care va face toata treaba el beneficiand de rezistenta de 45 de minute in paharul cu bautura.

Ne mandrim cu produsele noastre realizate din cea mai pura gheata, iar cu ajutorul performantei aparaturii de specialitate pe care le folosim realizam cele mai cristaline cuburi de gheata menita sa aduca adevarate placeri intr-un pahar cu bautura racoritoare!

Transportul in Bucuresti si Ilfov este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 50kg. Alegeti unul din produsele realizate de Blue Iceberg    Comandati acum!

Contact Blue Iceberg

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:
 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 0734.443.282
 Sos. Pantelimon 286, Bucuresti

Despre noi

Obiectul nostru de activitate este producerea si comercializarea de gheata alimentara, cuburi de gheata, calupuri de gheata si gheata pisata.

Mai mai multe detalii