Gheata pisata

Gheata pisata

Gheata noastra pisata este perfecta pentru cocktailuri, smoothies sau frappe-uri.In majoritatea bauturilor, gheata are 2 roluri principale, acela de a raci si de a dilua bautura.

Rezultatul final din pahar depinde in foarte mare masura de calitatea ghetii folosite si, din pacate, nu foarte multe localuri acorda ghetii atentia cuvenita. Multe dintre masinile de gheata nu produc gheata adecvata cocktailurilor si nici nu o mentin la o temperatura potrivita. Din acest motiv veti primi bauturi care dupa cateva minute sunt deja apoase – gheata nu este suficient de rece si incepe sa se topeasca si sa dilueze bautura foarte repede.

O intrebuintare diferita pentru gheata pisata este pentru pastrarea produselor in afisajele de peste si fructe de mare din supermarketuri.

Transportul in Bucuresti si Ilfov este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 50kg. Alegeti unul din produsele realizate de Blue Iceberg    Comandati acum!

Contact Blue Iceberg

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:
 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 0734.443.282
 Sos. Pantelimon 286, Bucuresti

Despre noi

Obiectul nostru de activitate este producerea si comercializarea de gheata alimentara, cuburi de gheata, calupuri de gheata si gheata pisata.

Mai mai multe detalii